Engineering

 

Op onze tekenkamer worden de verschillende constructies door ervaren tekenaars en engineers tot een 3D model verwerkt. Dit kan aan de hand van een bouwkundige tekening of schets maar TST Staalbouw is ook in staat zelf een ontwerp aan te leveren waarin we tegemoet komen aan de wensen van de klant.

Software

TST Staalbouw maakt gebruik van de software van Tekla Structures.  Dit is BIM software (Building Information Model). Hiermee kunnen we onderdelen van een derde partij integreren in ons eigen model waardoor eventuele knelpunten al voor produktie kunnen worden aangepakt.  Omgekeerd kan ons model door andere partijen worden geintegreerd. Al deze mogelijkheden dragen bij aan een vlot verlopend bouwproces. Bij elk project worden er overzichttekeningen verstrekt aan de opdrachtgever. De tekenaar vervaardigt na goedkeuring van de opdrachtgever nauwkeurige en duidelijke werkplaatstekeningen voor de produktie. Alsmede overzichten voor montage van het geheel.

Prefab en hout

Naast het modelleren van staalconstructies kunnen onze tekenaars ook prefab elementen en houten constructies vervaardigen met het 3D tekenpakket van Tekla Structures.

logo_tekla-structures
engineering-staalbouw