Kwaliteit die staat

Het veilig en vakkundig produceren van staalconstructies is waar wij goed in zijn. Onze TST’ers kunnen buigen op jarenlange ervaring in de constructiewereld, voorzien van certificeringen. Het bedrijf bestaat momenteel uit 18 werknemers. Vier ploegen werken in de montage en vier personen werken in de productie.

Ook een echte TST ‘er worden?

hal-TST-staalbouw_twente

Over TST Staalbouw

Tasche heeft al meer dan 30 jaar ervaring met het produceren van staalconstructies. In 2012 vestigden TST Staalbouw B.V. & TST Montage B.V. zich in een bedrijfshal aan de Nobelstraat in Tubbergen. Het bedrijf bestond toen uit 7 medewerkers. Algauw groeide het bedrijf uit zijn voegen waardoor nieuwbouw nodig was. Het bedrijf werd halverwege 2017 uitgebreid met een permanent kantoor en een nieuwe bedrijfshal aan de overzijde van de straat.

Echte TST’ers zijn doorzetters
Deze nieuwbouw was net een half jaar in gebruik toen in de nacht van 1 februari 2018 een grote brand alles compleet verwoestte. Voor veel bedrijven een reden om bij de pakken neer te gaan zitten, maar zeker niet voor TST Staalbouw. Het bedrijf werkte door vanuit de oude hal en een dag later werden er direct nieuwe plannen gemaakt een nieuwe hal. In januari 2019 begon de bouw in samenwerking met Auto Jol, Woertman Natuursteen en Nijkamp Transport en in bouwvak 2019 was deze nieuwbouw afgerond.

Nu de nieuwbouw volledig is afgerond kunnen we bij TST Staalbouw weer doen waar we goed in zijn.

tst-montage-staalbouw-brand
Menu